Implantologie Praktijk Heerenveen

EEN ZELFVERZEKERDE LACH DANKZIJ... IMPLANTATEN
Zorgeloos schaterlachen, of lekker in een appel bijten. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Vaak zie je iemand snel de hand voor de mond slaan: Dit gebrek aan zelfvertrouwen kan veroorzaakt worden door het ontbreken van tanden en kiezen, de conditie ervan of door een loszittend kunstgebit. “Voor al deze problemen kunnen tandimplantaten de oplossing zijn”, aldus implantoloog drs. Henk van Asperen, verbonden aan de Implantologie Praktijk Heerenveen en de Verwijspraktijk voor Implantologie te Bolsward. Henk van Asperen heeft 20 jaar ervaring en is door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) erkend specialist op dit vakgebied.


GROTE VOORLICHTINGSDAG IMPLANTATEN
Op Zaterdag 17 maart 2012 hebben wij wederom een grote voorlichtingsdag implantaten georganiseerd bij onze praktijk in de LifeStyle Passage van het Abe Lenstra Stadion. Tijdens deze voorlichtingsdag kon men zich uitvoerig en kosteloos laten voorlichten door een compleet team van specialisten. Meer informatie vindt u in de flyer.'LEKKER ITE MEI IN KEUNSTGEBYT'
Wat is ‘Lekker ite mei Reitse’ zonder een goed gebit? TV-kok Reitse Spanninga heeft tijdens een van de voorgaande edities van de voorlichtingsdag implantaten een aantal heerlijke recepten voor de bezoekers gemaakt.

Lekker ite mei in keunstgebyt Lekker ite mei in keunstgebyt Lekker ite mei in keunstgebyt Recepten:
“Bonbon” van beenham
Basisdressing
Truffels van kaas en roggebrood
Tonijn tartaar
Smoothies