INGREDIËNTEN
Voor 4 "bonbons":
- 8 plakken beenham
- 200 gram geblancheerde aardappels in blokjes
- 1 appel in blokjes
- 2 eetlepels mayonaise
- 75 gram gewassen sla soorten
- Kruiden basis dressing
- Peper en zout
MATERIAAL
Plastic folie
WERKWIJZE
- Snij de aardappels in blokjesen blancheer ze kort in 3 minuten
- Schil de appel en snij de appel in (dezelfde) kleineblokjes als de aardaapel
- Meng de appel en aardappel tot een salade
- Breng de salade op smaak met peper en zout en 2 eetlepels mayonaise
- Leg plastic folie op de werkbank
- Leg op de folie 2 plakken ham
- Doe 1 eetlepel salade op de plakken ham en vouw de ham om de salade
- De folie om de ham wikkelen, met een draaibeweging de bonbon vormen
- Maak de sla soorten aan met de dressing en leg deze op het bord
- Pak de bonbon uit de folie en leg deze op de sla soorten
- Garneren met walnoten
|